KooFex 6298 hårklipperen: Det ultimative plejeværktøj til professionelle og entusiaster

"Vi præsenterer KooFex 6298 hårklipperen: Det ultimative plejeværktøj til professionelle og entusiaster"

I dag afslørede KooFex sin seneste innovation inden for hårplejeteknologi – KooFex 6298 Hair Clipper.Med et 42 mm ultratyndt blad med en titanium-keramisk belægning sætter denne hårklipper en ny standard for præcision og ydeevne.

Udstyret med et højkapacitets 1850-1900mA lithiumbatteri tilbyder KooFex 6298 en hurtig 2,5-timers opladningstid og en imponerende 5-timers trådløs drift, hvilket gør den til et ideelt valg til styling på farten og langvarig brug.

Klipperens klinge kører med en kraftfuld 6300 RPM, hvilket sikrer en jævn og effektiv skæreoplevelse.Dens justerbare beskyttelseslængder på 1 mm, 2 mm og 3 mm giver mulighed for alsidige stylingmuligheder, mens nul-gap-designet muliggør indviklede detaljer og skarpe linjer.

KooFex 6298 er udviklet til brugerkomfort og har et ergonomisk design og LED-indikatorer for batteriniveau, med grønt, der indikerer høj opladning, og rødt signalerer lavt strømforbrug.Derudover understøtter den avancerede lithiumbatteriteknologi højeffektafladning og kan prale med bemærkelsesværdige 300 opladningscyklusser, der bevarer 80 % kapacitet for langvarig ydeevne.

Ydermere har klipperen et dobbelt beskyttelseskort for at forhindre overopladning og overafladning, hvilket sikrer enhedens sikkerhed og levetid.

Uanset om du er en professionel stylist eller en plejeentusiast, lover KooFex 6298 Hair Clipper uovertruffen præcision, udholdenhed og bekvemmelighed, hvilket revolutionerer kunsten at pleje hår.


Indlægstid: Jan-06-2024